Voorwedstrijd Groene Ster G1 – EHC/Heuts G1

Komende zondag zullen de G-teams van Groene Ster en EHC/Heuts voorafgaand aan de Limburgse derby in de hoofdklasse B tussen de hoofdmachten van Groene Ster 1 en EHC/Heuts 1 een voorwedstrijd spelen. De aftrap van deze voorwedstrijd zal zijn om 12.30 uur. Het betreft de competitiewedstrijd tussen beide G-teams die speciaal voor deze derby verschoven is van zaterdag naar zondag. Daarna zullen de beide G-teams voor de aftrap nog een erehaag vormen bij de opkomst van de teams van Groene Ster 1 en EHC/Heuts 1. Tevens zullen de spelers van het G-team van Groene Ster gehuldigd worden voor het behaalde kampioenschap van de eerste competitiehelft en daarvoor de originele Groene Ster kampioensmedaille ontvangen.

Groene Ster G team

EHC-Gteam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *