Groene Ster voor inhaalduel naar Uden

Komende zondag reist Groene Ster af naar Uden voor het inhaalduel bij UDI’19/Beter Bed. Net als verleden week tegen Gestel ontmoet Groene Ster zondagmiddag eveneens een ploeg die in de subtop bivakkeert achter de top drie van de hoofdklasse B. De Udenaren delen samen met EHC de koppositie in de strijd om derde periode en weten vooral op het eigen sportpark Parkzicht de meeste punten binnen te hengelen. Groene Ster kan zich dus gaan opmaken voor een lastige voetbalmiddag op het Udense sportpark, maar zal op basis van het eerdere onderlinge resultaat in Heerlerheide (0-0) en het sterke optreden van verleden week tegen Gestel (2-0 winst) vertrouwen moeten putten om een positief resultaat eruit te slepen. Grootste drijfveer zal het feit zijn dat Groene Ster bij een positieve uitslag zich kan nestelen tussen de vele andere clubs die tot het einde strijden om niet in de gevarenzone te belanden. Na zondag hebben alle 14 teams in de hoofdklasse B 22 duels gespeeld en zullen de laatste vier speeldagen de ontknopingen gaan inleiden. Van de eerdere zes edities UDI’19 – Groene Ster in de hoofdklasse B verloor Groene Ster drie maal, werd er twee keer een 1-1 gelijkspel behaald en werd eenmaal de volle winst meegenomen. Dat was in seizoen 2004-2005 toen Groene Ster in het tweede hoofdklasse-jaar met een 0-2 zege uit Uden vertrok (twee doelpunten van Stef Bergmans). Zondagmiddag wacht de sportieve uitdaging om in Uden voor het maximaal haalbare te strijden.

Geef u op voor de busreis naar Uden!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Uden. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 17 april 2016
UDI’19/Beter Bed – Groene Ster
Locatie: Sportpark Parkzicht

Scheidsrechter: R.C.F.C. Kroesen
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.45 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *