Gratis barbecue en mini-toernooi op Afsluitdag zaterdag 4 juni 2016

Tijdens de traditionele Afsluitdag van RKSV Groene Ster op zaterdag 4 juni 2016 organiseert de activiteitencommissie een barbecue voor alle senioren en kaderleden (leiders etc.) van senioren en jeugd. Deze barbecue zal gratis worden aangeboden door de activiteitencommissie, dit in het kader van het 90-jarig bestaan van onze vereniging. Aanvang barbecue is om 18.00 uur, aansluitend gezellige afsluitavond in kantine of buiten (afhankelijk van het weer).

Spelregels:

  • Barbecue zal plaatsvinden op zaterdag 4 juni vanaf 18.00 uur. Bij voldoende belangstelling zal er voorafgaand (16.00 uur) een onderling 7-tal toernooi plaatsvinden voor de senioren teams, G-team, veteranen, veteranen 35+, vrouwen 18+ en kaderleden.
  • Iedereen die deelneemt aan deze barbecue dient vooraf bij inschrijving 5 euro te betalen (hiervoor ontvangt men op 4 juni twee consumptiebonnen en een aantal eetbonnen). Dit om zekerheid te hebben dat de deelnemers ook komen in verband met de inkoop van de barbecue.
  • Alle leiders van de seniorenteams (1 t/m 6, veteranen, veteranen 35+, vrouwen 18+ en G-team) maken een lijst met spelers/speelsters die deelnemen aan de barbecue en leveren deze zo spoedig mogelijk in met de 5 euro inschrijfgeld per deelnemer. Inleveren dient uiterlijk zondag 29 mei te gebeuren bij de activiteitencommissie May Vondenhoff / Huub Loock waarbij ook aangegeven dient te worden of er met een team wordt deelgenomen aan het 7-tal toernooi -ieder speelt met eigen team- vooraf (aanvang 16.00 uur).
  • Overige seniorenleden en kaderleden en aanhang die willen deelnemen kunnen zich in de kantine inschrijven tegen betaling van 5 euro.
  • Schrijf tijdig in want er kunnen maximaal 100 personen deelnemen.

Ik verzoek jullie allen mee te werken aan dit mooie initiatief van de activiteitencommissie zodat wij er met ons allen een geslaagde afsluitdag van kunnen maken.

Jos JJ Op ’t Eijnde
Voorzitter RKSV Groene Ster
06 10017082

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *