Ereronde Groene Ster E6 bij Roda JC-Willem II

Super leuke middag met het team E6 van Groene Ster gehad. We verzamelen ons om 13.30 uur en vetrekken naar het Parkstad Limburg Stadion. Supporters hebben de fototoestellen in opperste paraatheid. Glenn heeft gezorgd dat we een ereronde mogen maken als beloning voor het behaalde kampioenschap. Voor sommigen de eerste keer in een groot stadion met zoveel publiek. Na wat instructies gaan we als eerste het veld op. Alle kopjes zijn een beetje gespannen. Iedereen zwaait naar het publiek en de oogjes van de meesten gaan er van glinsteren. Dan gaan één voor één de sproeiers aan. De vraag is, blijven we na het rondje allemaal droog. Niet dus, maar dat kan de pret niet drukken. Reacties vanuit het publiek waren hartverwarmend. Ook het vak met Willem II supporters had een applaus voor ons over. Onze mannen hebben deze ereronde verdiend. Je ziet dat het in deze groep goed zit. Alle jongens gedragen zich voorbeeldig. Met het wedstrijd tenue van Groene Ster aan laten ze zien hoe het moet en dat verdient een pluim. Met deze groep mag je overal komen en daar zijn we trots op. Dat Roda uiteindelijk verliest is allemaal bijzaak.

Blije gezichten en tevreden ouders en begeleiders en dat maakt onze dag goed.

Komende weken nog wat trainingen afwerken en een drietal toernooien bezoeken.

Uw Verslaggever

(ingestuurd verslag)

ereronde-E6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *