Donderdag 12 mei start Rabobank Clubkas Campagne: Opbrengst trainingsballen voor de jeugd

Donderdag 12 mei 2016 gaat de Rabobank Clubkas Campagne van start voor alle verenigingen en stichtingen en waarbij de Rabobank maar liefst € 150.000,- aan sponsorgeld gaat verdelen in Parkstad !!!

Hoe meer stemmen onze vereniging Groene Ster krijgt, hoe meer geld wij krijgen. Elke stem levert geld op. De gehele opbrengst gaat naar onze jeugdafdeling voor de aanschaf van nieuwe trainings- en wedstrijdballen.

Stemmen

Van donderdag 12 mei tot en met woensdag 25 mei 2016 mogen klanten van de Rabobank drie stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging(en). Leden mogen vijf stemmen uitbrengen. Waarvan twee per vereniging. Dus stel je hebt een bankrekening bij de RABO bank dan mag je drie stemmen uitbrengen: dus twee stemmen gaan naar Groene Ster en een naar een andere vereniging naar keuze.

Elke stem is geld waard. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. RKSV Groene Ster ontvangt het aantal stemmen die op onze vereniging zijn uitgebracht, maal het bedrag dat een stem waard is. Waarschijnlijk 5 euro per stem.

Oproep aan alle leden

Het is voor onze vereniging RKSV Groene Ster belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende stemmen voor onze vereniging te verzamelen.

De opbrengst zal geheel ten goede komen aan onze jeugdafdeling jongens en meisjes. De opbrengst zal worden besteed voor de aanschaf van nieuwe trainings- en wedstrijdballen. Het zou daarom fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan RKSV Groene Ster bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Parkstad Limburg.

Klik hier voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne.

Alle leden van de Rabobank krijgen een persoonlijke stemcode via post of mail. Klanten waarvan het e-mailadres bekend is bij de Rabobank ontvangen een persoonlijke code via mail. Bent u klant en is uw e-mailadres niet bekend bij de bank dan kunt u zelf via telefoon of e-mail een persoonlijke stemcode aanvragen.

Groene Ster pakt deze actie gezamenlijk op met CV De Bokkeriejesj en Schutterij St. Sebastiaan. Dus steun met uw reststemmen deze verenigingen.

Namens RKSV Groene Ster bedankt voor u medewerking en steun, en zeg het voort!!!

1224_rabobank-clubkas-campagne_29832350

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *