Vier nieuwe aanwinsten voor Groene Ster

Hoofdklasser Groene Ster heeft de selectie voor de hoofdmacht in het nieuwe seizoen versterkt met een viertal nieuwkomers. Van eersteklasser Heidebloem/Bovitec uit Geleen komen de aanvallers Ricardo Geurts en Jeremy Lemmens. Beide vleugelaanvallers tonen dit seizoen aan over voldoende scorend vermogen te beschikken. Zij volgen trainer Ed Hendriks die ook de overstap maakt van Heidebloem naar Groene Ster.

Daarnaast is Groene Ster verheugd te kunnen mededelen dat twee oud Groene Ster spelers terugkeren bij de Heerlerheidse ploeg. Na een eenjarig uitstapje maken Dave Velraeds (BSV Limburgia) en André Gillissen (Vaesrade) de overstap naar Groene Ster. Beide versterkingen kunnen zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten. De sterdragers willen de selectie voor komend seizoen nog uitbreiden met een spits, een centrale verdediger en een doelman.

JL-1617Jeremy Lemmens RG-1617Ricardo Geurts DV-1617Dave Velraeds AG-1617André Gillissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *