Tweede ronde nacompetitie: Groene Ster – Heidebloem

Na de winst op Nemelear vervolgt Groene Ster komende zondag de nacompetitie in de tweede ronde met een thuisduel tegen eersteklasser Heidebloem/Bovitec. De Geleense ploeg won de de derde periode in de eerste klasse D en bleek in de eerste ronde van de nacompetitie te sterk voor het Tilburgse SC ’t Zand, dat afgelopen seizoen voor het eerst in de eerste klasse acteerde. De vereniging Heidebloem/Bovitec houdt na dit seizoen op te bestaan als zelfstandige club en fuseert met buurman Lindenheuvel. Met nog slechts 120 leden, een verouderd complex en geen jeugdteams is het voor het Heidebloem moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het team van de nieuwe Groene Ster-trainer Ed Hendriks speelt dus alleen voor de sportieve eer en deed dat in de eerste ronde in ieder geval met verve.

Groene Ster zal nog vier keer moeten vlammen om het seizoen alsnog van de nodige glans te voorzien. Na het nemen van de stugge horde Nemelaer zal Groene Ster in het thuisduel tegen Heidebloem een goede basis dienen te leggen voor het uitduel van aanstaande donderdag in Geleen. Groene Ster en Heidebloem troffen elkaar dit seizoen al drie keer. Twee vriendschappelijke duels werden door Heidebloem in winst omgezet en het bekerduel eind 2015 werd een prooi voor Groene Ster (1-4 winst). Zondagmiddag een hernieuwde ontmoeting met de nodige belangen tussen de twee laatste Limburgse vertegenwoordigers in de nacompetitie. Een treffen met saillante details eromheen, waarbij Groene Ster enkel en alleen de voeten zal moeten laten spreken.

Wij nodigen u weer van harte uit om sportpark Pronsebroek te bezoeken en Groene Ster als 12e man te ondersteunen in de strijd om klassebehoud. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!


SPONSOREN VAN DE WEEK

Flexpoint-nw

Perfect_Brandpreventie2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *