Selectienieuws: Dylan Zwartjes en Mick Hellemons ook komend seizoen in groen/wit

In de nieuwe rubriek selectienieuws zullen wij de komende weken nieuwsberichten plaatsen over ons eerste elftal. In deze tweede editie het nieuws dat de verdedigers/middenvelders Dylan Zwartjes en Mick Hellemons ook komend seizoen zullen uitkomen voor het eerste elftal van Groene Ster. Beide zijn vaste basisspelers in onze hoofdmacht.

Dylan Zwartjes (22) is bezig aan zijn tweede seizoen bij Groene Ster. Hij groeide al snel uit tot een van de dragende spelers binnen ons elftal. Na zijn volledige jeugdopleiding te hebben doorgebracht bij Roda JC, mocht hij zich in de afgelopen maanden opnieuw verheugen in belangstelling van het betaalde voetbal. Eerstedivisionist FC Oss toonde vergaande interesse. Groene Ster gunde Dylan deze stap, maar is trots dat de verdediger komend seizoen onze club trouw blijft.

Mick Hellemons (21) is bezig aan zijn eerste seizoen bij Groene Ster, nadat ook hij zijn jeugdopleiding volgde bij Roda JC. Na een moeilijke start groeide de sympathieke Mick Hellemons na de winterpauze uit tot een vaste basisspeler. Een allrounder die op bijna alle plaatsen in de verdediging en op het middenveld inzetbaar is.

Bestuur en technische staf zijn dan ook verheugd over het feit dat Dylan en Mick hun verblijf bij Groene Ster verlengen.

DZ-1516
Dylan Zwartjes

MH-1516
Mick Hellemons

Een reactie

op “Selectienieuws: Dylan Zwartjes en Mick Hellemons ook komend seizoen in groen/wit
Een reactie op “Selectienieuws: Dylan Zwartjes en Mick Hellemons ook komend seizoen in groen/wit
  1. Heel fijn dat beide spelers behouden blijven.
    Ik hoop dat Dylan de volgende competitie een plaats naar voren kan schuiven. Ik denk dat hij ( heeft meer dan 50% ertoe bijgedragen dat we volgend jaar weer hoofdklasse spelen) dan nog meer tot zijn recht komt met zijn geweldige spel en dan nog gevaarlijker kan worden met zijn ongelooflijke afstandschoten.
    Opmerking van een heel oude eerste elftal speler.
    Verder wens ik het bestuur en samenstellers van de selectie veel succes en wijsheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *