Selectienieuws: Maikel van Kesteren en Roy Janssen blijven sterdrager

In de nieuwe rubriek selectienieuws zullen wij de komende weken nieuwsberichten plaatsen over ons eerste elftal. In deze derde editie het nieuws dat de middenvelders Maikel van Kesteren en Roy Janssen ook komend seizoen zullen uitkomen voor Groene Ster. Beide spelers zijn niet meer weg te denken sterkhouders in de basis van Groene Ster 1.

Maikel van Kesteren (29) gaat beginnen aan zijn 10e seizoen bij Groene Ster. Ja, u leest het goed, het 10e seizoen waarin Maikel t/m afgelopen seizoen 307 officiële wedstrijden speelde. De aanvoerder van ons vlaggenschip is hard op weg om in het spelersklassement clubman Patrick Smits (332 wedstrijden) te verdrijven wat betreft de meest gespeelde officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Groene Ster. Maikel beschikt over een uitstekende wedstrijdmentaliteit en gaat steeds voorop in de strijd. Dit samen met zijn uitstekende conditie en voetbalkwaliteiten maken de middenvelder een sterke schakel binnen het elftal van Groene Ster.

Roy Janssen (27) begint aan zijn zesde seizoen bij Groene Ster. Trainer Ed Hendriks, waarmee hij ook al samenwerkte bij VV Schaesberg, haalde Roy in 2011 over om naar Groene Ster te komen. Als verdedigende middenvelder is Roy niet meer weg te denken bij Groene Ster. Met zijn enorme balvastheid en ijzersterke duelkracht is Roy een van de meest constante spelers in ons eerste elftal.

Bestuur en technische staf zijn dan ook te spreken over het feit dat Maikel en Roy hun verblijf bij Groene Ster verlengen.

DZ-1516
Maikel van Kesteren

MH-1516
Roy Janssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *