Jaaroverzicht 2015-2016 Groene Ster 1

Vóór u ligt wederom een overzicht van alle, in het seizoen 2015-2016, gespeelde wedstrijden aangevuld met allerlei (on-) interessante statistieken, (on-) belangrijke wetenswaardigheden en andere (on-) zinnige gegevens.

Het zit er weer op ! Evenveel punten in de competitie als vorig seizoen. En dit na evenzovele overwinningen, gelijke spelen en nederlagen. En toch was er één groot verschil met vorig jaar: dit seizoen bestond, mede dankzij twee prima overwinningen op de laatste twee reguliere wedstrijddagen, uit een “toetje” in de vorm van een slopende nacompetitie van maar liefst 6 wedstrijden die uiteindelijk, met een positief resultaat, ruim 300 km (!) noordelijker in Emmen, werd afgesloten. Samenvattend kunnen we volstaan met een korte maar krachtige conclusie: “wanneer niets zeker is, is alles mogelijk !”

Lees verder en bekijk het volledige jaaroverzicht 2015-2016

Op de pagina van Groene Ster 1 – Algemeen is tevens het spelersklassement, de eindstanden van Groene Ster 1 en de palmares t/m seizoen 2015-2016 bijgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *