Geslaagd kampweekend pupillen Groene Ster

De pupillen van Groene Ster kunnen terugkijken op een geslaagd kampeerweekend in Wijlre. Een prima locatie (’t Leienhoes) in een prachtige omgeving die we na meer dan 15 jaar afwezigheid weer naar grote tevredenheid bezocht hebben. In totaal hebben 70 D, E, F, en miniF-pupillen genoten van een weekend vol spel, ontspanning en een hele hoop lol. Helaas waren de weergoden ons dit jaar voor het eerst sinds jaren niet gunstig gestemd. De regen heeft de goede sfeer echter niet kunnen verpesten. Tijdens het ontbijt hebben we zelfs samen “educatieve” liederen gezongen. De ouders zullen het slechte weer achteraf in de koffers gemerkt hebben. De kinderen deerde dit echter niet en zij deden schone kleren aan en gingen tussen de activiteiten door weer terug de regen het veld of de mooie stormbaan op. Deze stormbaan werd net als vorig jaar beschikbaar gesteld door AnyTyme ’t Smulhoekje en was wederom een groot succes onder de kinderen.

Dit weekend was niet mogelijk zonder de inzet van ons jeugdkader en de evenementencommissie. Een welgemeend dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft aan het slagen van dit weekend.

Tevens op deze plaats een dankwoord aan de sponsoren die op verschillende manieren ons kampweekend financieel of door het beschikbaar stellen van bedrijfsinventaris gesteund hebben:

  • Cafetaria/lunchroom AnyTyme ’t Smulhoekje
  • Bazuin Verzekeringen & Hypotheken
  • DS Handelsonderneming
  • Yuka Trading Horecagroothandel

Al met al dus een zeer geslaagd weekend.

Bedankt,

Daniël Simons

(ingestuurd verslag)

Bekijk foto’s kampweekend

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *