Jubileumwedstrijd Groene Ster – Roda JC met volop activiteiten voor jeugd

Voetbalvereniging RKSV Groene Ster uit Heerlerheide speelt op dinsdag 12 juli 2016 een jubileumwedstrijd tegen eredivisionist Roda JC uit Kerkrade. Een interessante ontmoeting tussen de trots van het Zuiden en de jubilerende hoofdklasser uit Heerlerheide. Bij beide teams zullen een groot aantal nieuwkomers aantreden. Volop reden dan ook om deze wedstrijd te bezoeken. De wedstrijd zal worden gespeeld op sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg in Heerlerheide. Aftrap op dinsdag 12 juli is om 19.00 uur. De kassa’s zijn al vanaf 17.00 uur open, dus kom op tijd!

Vanaf 17.00 uur en tijdens en na de wedstrijd zullen er ook volop nevenactiviteiten zijn voor de jeugd. ING, hoofdsponsor van het Nederlandse Voetbal, is aanwezig met de ING voetbaldag met fantastische voetbalspellen waaronder Truck met digitaal trapveldje, ING-Gatendoek, ING-Springkussen en Smartgoals.

De toegangsprijs voor Groene Ster 1 – Roda JC 1 is € 7,50.

Op de wedstrijddag zelf kunnen leden geen gereduceerde toegangskaarten kopen en dient iedereen (dus ook leden die geen kaart in de voorverkoop hebben gekocht) de normale toegangsprijs te betalen.

Tot dinsdag 12 juli op sportpark Pronsebroek. Zorg dat je erbij bent!

GS90Roda

ING-Voetbaldag01 ING-Voetbaldag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *