Huldiging jubilerende spelers bij Groene Ster – Roda JC

Dinsdagavond 12 juli 2016 staat voor Groene Ster de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor de deur. Precies een maand na het laatste finaleduel voor het klassebehoud tegen SVBO in Emmen komt Roda JC Kerkrade, de Trots van het Zuiden, naar sportpark Pronsebroek om het op te nemen tegen de jubilerende Heerlerheidse hoofdklasser (aanvang: 19.00 uur). Roda JC is een aantal weken geleden gestart met de voorbereiding op het 43e jaar in de eredivisie. De Kerkradenaren hebben al drie oefenduels achter de rug. Achtereenvolgens vierdeklasser Schinveld (0-8 winst), eersteklasser VV Schaesberg (1-4 winst) en hoofdklasser Chevremont (1-5 winst) werden verslagen. De selectie van de nieuwe trainer Yannis Anastasiou herbergt een flink aantal nieuwe namen, waarvan de laatste aanvallende nieuwkomers Nestoras Mytidis (AEK Larnaca) en David Boysen (Brøndby IF) wellicht dinsdagavond hun eerste speelminuten voor de Kerkraadse eredivisionist zullen gaan maken. Ook bij Groene Ster, dat onder de nieuwe trainer Ed Hendriks drie trainingen afwerkte, zullen een aantal nieuwelingen zich voor het eerst aan het publiek laten zien. Al met al een mooi vriendschappelijk affiche welke u niet mag missen!

Huldigingen

Voor de aftrap zal Groene Ster een aantal spelers huldigen die in het voorbije seizoen een jubileum aantal wedstrijden behaald hebben voor de hoofdmacht van Groene Ster. De volgende spelers zullen worden gehuldigd: aanvoerder Maikel van Kesteren (300 wedstrijden), Roy Bejas, Willem-Jan Thijsen, Kenny Tokaya (allen 200 wedstrijden), Roy Janssen (150 wedstrijden), Roel Schirra en Remo Gielkens (beiden 100 wedstrijden).

Affiche-GS-RJC1

Pupil van de wedstrijd Pupil1617-01

Pupil van de wedstrijd tegen Roda JC is Remco Pagotto. Remco is 9 jaar en zit in groep 5 van de Frans Postma school. Zijn favoriete club is natuurlijk Roda JC. Zijn favoriete speler is Tom van Hyfte. Remco is in het nieuwe seizoen spits in de E-jeugd van Groene Ster.

Arbitrale trio

Het arbitrale trio bestaat uit scheidsrechter Max Kok, de beide assistent-scheidsrechters zijn Tom Dragstra en Melvin Vink.

 


Sel-RJC
GS90Roda

Tot dinsdag 12 juli op sportpark Pronsebroek !

AANVANG: 19.00 UUR !

MIS HET NIET EN Zorg dat je erbij bent !

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *