Huldigingen jubilerende spelers

Voor de aftrap van het jubileumduel tussen Groene Ster en Roda JC werden een zevental spelers uit de hoofdmacht toegesproken door voorzitter Jos Op โ€™t Eijnde en ontvingen de jubilerende spelers uit handen van de elftalleiders Karel Pelzer en Rob van Kesteren een blijvende herinnering.

De volgende spelers werden gehuldigd vanwege een jubileum aantal gespeelde wedstrijden in het voorbije seizoen: aanvoerder Maikel van Kesteren (300 wedstrijden), Roy Bejas, Willem-Jan Thijssen, Kenny Tokaya (allen 200 wedstrijden), Roy Janssen (150 wedstrijden), Roel Schirra en Remo Gielkens (beiden 100 wedstrijden).


GS-RodaJC - 6

GS-RodaJC - 5

GS-RodaJC - 4

GS-RodaJC - 3

GS-RodaJC - 2

GS-RodaJC - 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *