Dank aan alle vrijwilligers bij Groene Ster – Roda JC

Als voorzitter van RKSV Groene Ster wil ik mijn dank en respect uitspreken aan iedereen die als vrijwilliger zijn/haar bijdrage heeft geleverd aan het succesvol verlopen van de jubileumwedstrijd tegen Roda JC op dinsdag 12 juli, een topevenement voor onze vereniging waar wij met zijn allen trots op mogen zijn. Ook een woord van dank aan de sponsoren die deze jubileumwedstrijd mogelijk hebben gemaakt. Ook het laagdrempelige sponsorpakket Groene Ster 90-jaar is een succes gebleken.

In de voorbereidingen, de opbouw, de wedstrijd zelf en bij het opruimen de dag na de wedstrijd waren er steeds voldoende vrijwilligers aanwezig. Alles is prima verlopen. Ook de nevenactiviteiten waaronder de door de ING beschikbare Voetbalspellen en Truck en de VIP ontvangst voor sponsoren waren een succes. Van de vrijwilligers die elke dag op het sportpark actief zijn tot de sponsorcommissie, van het horeca personeel/onze beheerders met al hun vrijwilligers tot de activiteitencommissie, van PR tot mijn mede-bestuursleden en alle overige vrijwilligers. Een perfecte aftrap voor het 90-jarig jubileum. Op vrijdag 26 augustus staan in het feestpaviljoen op sportpark Pronsebroek De Schintaler op het programma en in het weekend van vrijdag 28 en 29 oktober zullen wij een receptie, huldiging jubilarissen en een reünie organiseren in onze kantine.

Alleen samen zijn wij sterk en kunnen wij onze mooie vereniging overeind houden op weg naar het 100-jarig bestaan.

Nogmaals mijn oprechte dank.

Jos JJ Op ’t Eijnde
Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *