Geslaagde ING-Voetbaldag bij Groene Ster – Roda JC

RKSV Groene Ster kijkt terug op de geslaagde festiviteiten rondom de wedstrijd RKSV Groene Ster tegen de profs van Roda JC Kerkrade in het kader van het 90-jarig bestaan in 2016. In samenwerking met ING werd een leuke middag en avond georganiseerd vol met voetbal en plezier. Groene Ster is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een verdienstelijke 0-2 nederlaag in het jubileumduel tegen eredivisionist Roda JC Kerkrade. Op een goed gevuld sportpark Pronsebroek wist de Trots van het Zuiden alleen in de eerste helft twee maal het net te vinden. Ook Groene Ster rook een paar keer aan mogelijkheden en wist in de tweede helft de nul te houden tegen de ploeg van de nieuwe trainer Yannis Anastasiou.

Totaal_ING-RJC

Voetbalplezier
“Voetbalplezier is waar het om gaat. We zijn heel blij dat ING ons heeft geholpen bij deze middag en avond die helemaal in het teken stond van voetbal.” aldus Jos Op ’t Eijnde, voorzitter van RKSV Groene Ster.

ING-Voetbaldag: een sportieve dag voor de jeugd
De ING-Voetbaldag is georganiseerd door vrijwilligers van de club samen met de ING-Aanvoerder van de club. Het is een dag vol voetbalactiviteiten. “Tijdens de ING-Voetbaldag werd er bijvoorbeeld volop gestreden voor de hoogste score tijdens Koning Penalty! Van jong tot oud, jongens en meisjes, leden van de club en geïnteresseerden uit de buurt, iedereen was welkom op deze dag.”, aldus Hans Noteborn, ING aanvoerder bij RKSV Groene Ster.

ING Hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal
Amateurverenigingen staan aan de basis van het Nederlandse voetbal en vervullen niet alleen een sportieve, maar ook een maatschappelijke rol. De amateurverenigingen zijn belangrijk voor de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal organiseert ING 60 Voetbaldagen bij amateurclubs door het hele land om kinderen met leuke voetbalactiviteiten een dag vol plezier te bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *