Promotie-degradatieregeling Hoofdklasse B seizoen 2016-2017

De competities staan op het punt van beginnen. Zaterdag 6 augustus is het duel om de Supercup amateurvoetbal, tussen Excelsior M. en Staphorst, de officiële aftrap van het nieuwe seizoen binnen het amateurvoetbal.

Een week later vindt de start plaats van de nieuwe Tweede en Derde divisie. In de weken daarna gaan ook de overige competities voor de senioren mannen, vrouwen en jeugd van start. Elk team zal het maximale proberen te realiseren. Iedereen hoopt uiteraard op een kampioenschap of promotie via de nacompetitie.

Maar waar moet je in de competitie eindigen om daarvoor in aanmerking te kunnen komen of om bijvoorbeeld degradatie te ontlopen? Dat alles staat aangegeven in de promotie-degradatieregelingen voor het seizoen 2016-2017.

Bekijk de promotie-degradatieregelingen van de hoofdklasse B (pagina 5 en 6)

(knvb.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *