Voorbereiding Groene Ster 2 van start

Op zondag 24 juli is de voorbereiding van het 2e elftal gestart. Daar waar geen wijzigingen in de technische staf hebben plaatsgevonden (trainer Maikel Venhovens, assistent-trainer Patrick Smits en leider/grensrechter Antoine van der Veer blijven zitten op hun positie), werd het 2e team van Groene ster wel aangevuld met 5 spelers afkomstig uit de A1 (Lars de Haan, Niels de Haan, Dean van de Weijer, Kylian Dormans en Yassin Tafoukt) en 4 nieuwe leden (Michael Gijsbers, Humprey Zimmerman, Milan Bos en Rinor Osmani).

Nadat het team een aantal trainingen onderweg is, zal er aanstaande zondag voor het eerst in wedstrijdverband worden aangetreden tegen Jabeek 1. Vervolgens komen achtereenvolgens BSV Limburgia 2 en Sporting Heerlen 2 in de oefencampagne op bezoek. Tegen het einde van deze maand zullen Sporting Sittard 2, Langeberg 2 en DVO 2 getroffen worden in bekerverband.

De voorbereiding ziet er als volgt uit:

OEFEN:
Zondag 07 augustus : Jabeek 1 – Groene Ster 2 (12.00 uur)
Zondag 14 augustus : Groene Ster 2 – BSV Limburgia 2 (11.00 uur)
Donderdag 18 augustus : Groene Ster 2 – Sporting Heerlen 2 (19.30 uur)

BEKER:
Zondag 21 augustus : Sporting Sittard 2 – Groene Ster 2 (11.30 uur)
Donderdag 25 augustus : Groene Ster 2 – Langeberg 2 (18.45 uur)
Zondag 28 augustus : Groene Ster 2 – DVO 3 (10.30 uur)

Op zondag 4 september start de competitie.

(ingestuurd verslag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *