Gelijkspel Groene Ster in Kampioenschap van Heerlen

Groene Ster heeft de eerste poulewedstrijd in het Kampioenschap van Heerlen niet in winst kunnen omzetten. Op het eigen sportpark Pronsebroek bleef de equipe van Ed Hendriks, Remo Gielkens en Diego Jongen afgelopen vrijdagavond op een 2-2 gelijkspel steken tegen nieuwbakken tweedeklasser FC Hoensbroek. In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht en was een prima combinerend Groene Ster de bovenliggende partij. Nadat eerst nog een treffer van Sydney Bartels onterecht werd afgekeurd, wist Groene Ster vlak voor rust twee keer het doel te vinden via Ricardo Geurts en Sydney Bartels.

In de tweede helft was er een heel ander spelbeeld te zien. Met een aantal wissels had Groene Ster beduidend minder controle over de wedstrijd en was het FC Hoensbroek dat na een uur voetbal binnen een minuut de stand gelijk trok. Eerst scoorde aanvaller Titom Tjokrokoesoemo de aansluitingstreffer en vlak na de aftrap betekende balverlies aan de kant van Groene Ster de gelijkmaker van FC Hoensbroek via Brian Vroomen. In het verdere verloop van het duel kwam er geen verandering meer in de score, alhoewel de bezoekers de beste kansen hadden op de overwinning.

Donderdagavond 11 augustus (aanvang: 19.30 uur) speelt Groene Ster de laatste poulewedstrijd tegen Sporting Heerlen, dat in het eerste duel een 1-1 gelijkspel behaalde tegen FC Hoensbroek.

Bekijk programma en uitslagen Kampioenschap van Heerlen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *