Vijfde editie Ladies Night op vrijdag 9 september 2016

De alweer vijfde editie van de Ladies Night van RKSV Groene Ster staat binnenkort op het programma. Op vrijdag 9 september 2016 zal sportpark Pronsebroek in de avonduren (van 19.30 tot en met 24.00 uur) weer in het teken staan van het damesvoetbaltoernooi Ladies Night en het zogenaamde Veterinnentoernooi.

Naast de wisselbeker voor het winnende team zijn er bekers voor de nummers 1 t/m 4. Daarnaast vallen ook de speelster van het toernooi en de doelvrouw van het toernooi in de prijzen. Naast het toernooi zal er opnieuw een muzikaal podium zijn in onze kantine. De Heerlerheidse Rockband BokRock zal samen met DJ Jan van Wijnen zorgen voor de muzikale omlijsting.

Inmiddels hebben al een aantal teams ingeschreven voor de vijfde editie van de Ladies Night. Vrouwenteams: Schaesberg, Heksenberg, Caesar, RKHBS, Weltania, FC Kerkrade-West, GSV’28, Schinveld en Groene Ster. Veterinnen: Heksenberg, IVS, Weltania, Schinveld, GSV’28 en RKHBS.

Teams die nog belangstelling hebben om in te schrijven kunnen contact opnemen met Rainer Ruzicka van de toernooiorganisatie via 06-43422929.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *