Groene Ster op zoek naar eerherstel in Veghel

Komende zondag speelt Groene Ster het eerste uitduel van de competitie als een bezoek wordt gebracht bij Blauw Geel’38 in Veghel. De Veghelaren opende vorige week zaterdag de competitiejaargang in de hoofdklasse B met een 1-1 gelijkspel bij OSS’20. De seizoensouverture voor Groene Ster liep uit op een sof nadat nieuwkomer Nuenen flink uithaalde op sportpark Pronsebroek. Groene Ster zal er dan ook alles aan gelegen zijn om zondag in Veghel beduidend beter voor de dag te komen en op zoek te gaan naar eerherstel. Vorig seizoen ging Groene Ster onnodig onderuit in Veghel (2-0) en in seizoen 2014-2015 ging in de slotseconden het duel met 2-1 verloren voor de groen-witten. De twee seizoenen daarvoor stond er twee keer een gelijkspel op het scorebord. De laatste winstpartij in Veghel dateert van november 2011 toen Groene Ster er met een 1-2 zege vandoor ging door doelpunten van good old Ronald Dassen en Dave Zafarin. Met een optimale wedstrijdinstelling zullen de manschappen van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen komende zondag voor een soortgelijk resultaat willen gaan. Blauw Geel’38 en Groene Ster zullen zondag op het Veghelse sportpark aantreden op een gloednieuwe kunstgrasmat die onlangs werd aangelegd.

Geef u op voor de busreis naar Veghel!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Veghel. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

HoofdklasseBZondag 28 augustus 2016

Blauw Geel’38/JUMBO – Groene Ster

Locatie: Sportpark Prins Willem Alexander

Scheidsrechter: O. Esen uit Almelo

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.30 uur)

Kliknieuws: Blauw Geel’38 ontvangt Groene Ster op fonkelnieuwe kunstgrasmat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *