Groene Ster ontmoet Gestel

Aanstaande zondag 4 september staat voor Groene Ster 1 de tweede thuiswedstrijd van de nieuwe competitiejaargang 2016-2017 op het programma. Tegenstander op sportpark Pronsebroek (aanvang 14.30 uur) is Gestel uit Eindhoven, dat in de eerste wedstrijd tegen DESO uit Oss de volle winst behaalde (1-0) , de tweede wedstrijd uit tegen Halsteren werd met 3-0 verloren. De Eindhovense ploeg is begonnen aan het tweede seizoen in de hoofdklasse met een vrijwel geheel vernieuwde selectie. Afgelopen seizoen verloor Groene Ster de uitwedstrijd in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-2. Op eigen veld won Groene Ster met 2-0 door twee doelpunten van Dylan Zwartjes. Groene Ster zal na twee nederlagen op jacht gaan naar de eerste punten.

Groene Ster nodigt iedereen van harte uit om zondag aanwezig te zijn op sportpark Pronsebroek. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 4 september 2016

Groene Ster – Gestel

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: A. Bos

Aanvang: 14.30 uur

 

WEDSTRIJDBAL IS GESCHONKEN DOOR DE HEER SJEF QUAEDVLIEG

PUPIL VAN DE WEEK KAYNAN ROBEK

Kaynan is  zes jaar en zit in groep drie van de Gérardus Majella school.
Hij speelt in  Groene Ster F4 welk team getraind wordt door zijn vader Yuri.
Zijn favoriete club is Barcelona en zijn favoriete speler is Messi.
Kaynan  zijn voorspelling is een 2-1 overwinning  voor Groene Ster.

 

PupilvdWeek4september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPONSOR VAN DE WEEK MARLIV DREAM

Marliv dream

 

Bij ons vindt u de leukste woonaccessoires, cadeauartikelen, tassen, sieraden en veel meer. Onze collectie wordt steeds vernieuwd zodat er telkens iets voor ieders wil te vinden is. Vanwege het succes van onze winkel in Heerlerheide, en het dus zeer snel wisselende assortiment, is het voor ons niet langer haalbaar om de webshop up to date te houden! Daarom raden we u aan om ons via facebook te volgen, zodat u meteen op de hoogte bent van nieuwe artikelen. U kunt hier meteen reserveren/bestellen.

Bezoek ook onze sfeervolle winkel in het centrum van Heerlerheide (Wannerstraat 19). Geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.

Thuisparty organiseren? Ook dat doen wij! In samenwerking met Shine2Shine Maaseik. Bel (045-8501662) ons gerust voor meer info! Of stuur een mail naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *