Wedstrijdprogramma Ladies Night 2016

Aanstaande vrijdag 9 september zal er op sportpark Pronsebroek -gelegen aan de Hei-Grindelweg- van Groene Ster te Heerlerheide de inmiddels 5e editie van het damesvoetbaltoernooi Ladies Night (voor elftallen) en het zogenaamde Veterinnentoernooi (voor zeventallen) plaats vinden. Vooraf willen wij onze dank uitspreken aan alle deelnemers voor hun deelname aan ons toernooi. Naast het voetballen zullen wij zorgdragen voor een gezellige sfeer. De muzikale omlijsting zal in handen zijn van DJ Jan van Wijnen en ook zal er live muziek aanwezig zijn, te gast is de band BokRock.

Wij doen tevens het vriendelijke doch dringende verzoek om u bij aanvang van het toernooi te melden bij het wedstrijd-secretariaat in de bestuurskamer. Gelieve daar op dat moment ook een lijst met spelersnamen en rugnummers (i.v.m. beste speelster en beste doelvrouw) en voor de damesteams het inschrijfgeld (zie hiervoor de bijgevoegde reglementen) in te leveren. Voor eventuele aanvullende informatie kunt u zo nodig contact opnemen met Rainer Ruzicka van de toernooiorganisatie via tel. 06-43422929. Wij wensen u alvast veel succes bij de voorbereidingen van dit toernooi en zien u graag komende vrijdag 9 september op ons sportcomplex.

Bekijk hier het wedstrijdreglement voor de Ladies Night (voor elftallen) en Veterinnentoernooi (voor zeventallen).

Bekijk hier de poule-indeling en het speelschema voor de Ladies Night.

Bekijk hier de poule-indeling en het speelschema voor het Veterinnentoernooi.

Affiche-LN2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *