Groene Ster – DESO: belangrijk treffen op Pronsebroek

Komende zondag is Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek gastheer voor DESO/van de Horst uit Oss. Na vier wedstrijden zonder punten meteen een belangrijke ontmoeting voor de groen-witten om op zoek te gaan naar de eerste wedstrijdpunten van de nieuwe competitiejaargang. DESO wacht ook nog op de eerste overwinning en wist met twee remises (tegen RKAVV en Gemert) wel al 2 punten te behalen. Vorig jaar eindigden Groene Ster en DESO in de eindstand van de hoofdklasse B puntgelijk, waarbij de Ossenaren zich op doelsaldo wisten te handhaven en Groene Ster werd veroordeeld tot nacompetitievoetbal.

DESO heeft in de persoon van Klaas Wels, die Groene Ster nog kent van het nacompetitie tweeluik met zijn oude club Nemelaer, een nieuwe hoofdtrainer die met een vernieuwde selectie aan een nieuw team bouwt. Vorig seizoen hielden beide ploegen elkaar in de onderlinge balans in evenwicht. Met een kleine overwinning (0-1) wist DESO in Heerlerheide de drie punten mee te nemen. In Oss waren de rollen omgedraaid en trok Groene Ster met een 2-3 zege aan het langste eind.

Groene Ster nodigt iedereen van harte uit om zondagmiddag de hoofdmacht langs de lijn te vergezellen en van de nodige support te voorzien. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 18 september 2016

Groene Ster – DESO/van der Horst

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: J.W.M. van der Laan uit Cuijk

aanvang: 14.30 uur

Kliknieuws: Nu al cruciale degradatie-clashes voor OSS’20 en DESO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *