Groene Ster Jeugd t/m 12 jaar gratis naar RODA JC – ADO Den Haag

Beste spelers en speelsters tot en met 12 jaar  van Groene Ster Jeugd,

In het kader van het samenwerkingsverband tussen RKSV Groene Ster en Roda JC kunnen jeugdspeler en speelsters tot en met 12 jaar gratis naar Roda JC – ADO Den Haag.  De benodigde vouchers zijn verkrijgbaar tot komende dinsdag 18 oktober in de kantine, iedereen krijgt een persoonlijke voucher. Lees verder onderstaande instructie van Roda JC.  Bestuur van Groene Ster wenst jullie veel plezier.

Roda JC Kerkrade nodigt je graag uit om de wedstrijd Roda JC Kerkrade – ADO den Haag in het sfeervolle Parkstad Limburg Stadion te bezoeken. Deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 22 oktober, 19.45 uur. Als ontvanger van deze uitnodiging heb jij gratis toegang tot de wedstrijd. Roda JC verplicht je wel om één kaart voor een ouder/begeleider af te nemen tegen een gereduceerd tarief van €10,- per kaartje. In totaal kom je dus met twee personen.

Stuur een mail naar [email protected] met deze unieke code en vermeld de NAW-gegevens + geboortedatum van de personen die naar de wedstrijd willen komen én voor welke wedstrijd deze code is. Kinderen t/m 12 jaar krijgen gratis een kinderkaart, volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar betalen een kortingstarief van €10,- voor een toegangskaart voor de Theo Pickée Tribune.

LET OP! Verzilver je unieke vouchercode uiterlijk dinsdag 18 oktober.

Na deze datum is het NIET meer mogelijk om de vouchercode te verzilveren in verband met administratieve afhandeling.

LET OP! U ontvangt een bevestigingsmail op uw mail. Als er vragen zijn, zal Roda JC contact met u opnemen. De kaarten kunnen jullie, met bevestigingsmail, vanaf donderdag 20 oktober ophalen en betalen in de fanshop.

N.B. Parkeren rondom het stadion is alleen voorbehouden aan mensen met een parkeerkaart. Er is op korte afstand van het stadion echter genoeg parkeergelegenheid. Dit staat met borden aangegeven.

rjc-ado

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *