Loting nieuwe bekerrondes senioren

De laatste bekerwedstrijden uit de tweede bekerronde zijn afgelopen weekend gespeeld. Wedstrijden uit de volgende ronde worden in principe vastgesteld op zondag 20 november 2016. De loting voor deze bekerduels van de mannen standaardteams en de vrouwenteams categorie A is openbaar.

Openbare loting
De openbare loting vindt plaats op maandag 31 oktober om 19.30 uur bij de vereniging DESM (Sportpark De Moeësdiêk, Kaaskampweg 4, 6004 RT WEERT). Aanmelden voor deze loting kan door een mail te sturen naar  mailadres: [email protected]

Ook de loting van de vervolgwedstrijden tussen de elftallen uit de categorie B vindt uiterlijk in week 44 plaats.

Bekijk hier de uitslagen van de tweede bekerronde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *