Wijkel Groep wordt ook partner van jeugdafdeling Groene Ster 

Wijkel Groep is nauw betrokken bij haar omgeving en is dan ook supporter van RKSV Groene Ster. De waarde van een vereniging als Groene Ster voor de wijk Heerlen Noord is enorm. Groene Ster is voor heel veel jongeren in de wijk een tweede huis. Onafhankelijk van wie ze zijn en waar ze vandaan komen, bij RKSV Groene Ster is iedereen welkom. Wijkel Groep is daarom als medische partner al jarenlang verbonden aan RKSV Groene Ster.

Het feit dat de vereniging voor heel veel jeugdleden een actieve deelname aan de maatschappij biedt, is voor ons de aanleiding geweest om onze ondersteuning voor Groene Ster uit te breiden. Elke woensdag, van 18.00 tot 19:30 uur zal onze fysiotherapeut Melvin Menten óók de jeugd van Groene Ster te woord staan. Hij zal adviseren op het gebied van gezondheid en blessurepreventie en daar waar nodig een blessure behandelen. Hierbij zal nauw worden samengewerkt met Podocentrum Koenen (Podotherapie) eveneens een volwaardige partner van Groene Ster.

Wijkel Groep zal met met haar uitgebreide kennis van (sport)fysiotherapie er alles aan doen om blessures bij onze toekomstige toppers zo veel mogelijk te voorkomen. Verstandig omgaan met het lichaam is ook bij jonge sporters van groot belang om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het plezier dat sport je kan bieden.

De jeugdleden jongens en meisjes die een bezoek willen brengen aan de fysiotherapeut  kunnen elke woensdag terecht in de medische ruimte in ons hoofdgebouw (bij de kantine).  Wel dienen de leden hun naam, geboortedatum en team in te vullen op de aanwezige bezoekerslijst.

Wijkel Groep – Je gezondheid in goede handen

Het bestuur van RKSV Groene Ster dankt Wijkel Groep voor deze ondersteuning die perfect past in het beleid van onze vereniging: iedereen op zijn of haar niveau laten voetballen in een veilige sportomgeving.

wijkel-groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *