Jubilarissen Groene Ster 90 jaar: 550 jaar clubliefde

Na de jubileumwedstrijd tegen Roda JC op dinsdag 12 juli en het Schintaler concert op vrijdag 26 augustus organiseerde RKSV Groene Ster op zaterdag 29 oktober een geslaagde jubileumreceptie waarbij de jubilerende leden centraal stonden. Voorafgaand aan de receptie werden alle jubilarissen persoonlijk toegesproken door voorzitter Jos Op โ€™t Eijnde en gehuldigd. Aansluitend konden verenigingen, leden, familie en particulieren bestuur en jubilarissen feliciteren. De receptieleider was erevoorzitter John Vrolings. Ook KNVB en NKS waren met een passend geschenk vertegenwoordigd op deze avond en spraken jubilarissen en bestuur toe. Aansluitend was er nog een gezellig samenzijn met de jubilarissen.

Onderstaande jubilarissen werden gehuldigd:

70 jaar lid: Pim Kleijkers, 60 jaar lid: Sjef Faessen en Ben Hoofs, 40 jaar lid: Ger van Ingen, Frans Hellenbrand, Hans Speth, Gerrit Heutz, Jan Wijkel, Richard Kleynen, Jan Smits, May de Winter, Rico Zuketto en Paul Lankhorst.

groene-ster-90-jaar_-oktober-2016-58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *