Groene Ster meisjes line-up bij vrouwen Bundesliga

Op zaterdag 5 november jl. mochten een groot aantal meisjes en begeleiders/trainers van Groene Ster (MO15-1 en MO13-1) als line-up fungeren bij de vrouwen Bundesliga-wedstrijd Borussia Mönchengladbach vrouwen tegen Vfl Wolfsburg vrouwen. Speciaal om Kelly Simons afkomstig van Heksenberg aan te moedigen. Een voorbeeld voor onze meisjes om op de training extra goed hun best te doen! Onderweg in de auto’s naar Mönchengladbach was het heel gezellig en de meisjes vonden het enorm spannend en leuk om als line-up te fungeren. Na lekkere frites te hebben gegeten werd de terugreis begonnen en konden de meisjes terugblikken op een mooie ervaring. Dank aan de organisatie en aan Borussia Mönchengladbach!

bmg2

bmg4

bmg5

bmg6

bmg1

bmg3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *