Bekerderby in Brunssum: Heksenberg – Groene Ster

Aanstaande zondag is er geen competitievoetbal en staat de derde ronde in de districtsbeker geprogrammeerd. Voor Groene Ster wacht in deze ronde een rasechte derby tegen buurman en derdeklasser Heksenberg. Het duel zal worden gespeeld op sportpark In de Struiken in Brunssum, het terrein van SV Langeberg waar Heksenberg haar domicilie heeft en de thuisduels speelt. Heksenberg promoveerde afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de derde klasse A en is daar terug te vinden op een knappe derde plaats met twee punten achterstand op koploper Sportclub’25.

Voordat eind november de competitie voor Groene Ster weer hervat wordt met een belangrijk thuisduel tegen DHC zullen de groen-witten de focus moeten leggen op de interessante bekerderby van komende zondag. Een treffen waar van onderschatting geen sprake mag zijn en waarbij Groene Ster een sportieve mogelijkheid heeft om de onnodige zeperd tegen Halsteren van afgelopen zondag weg te spoelen.

Zondagmiddag is iedereen van harte welkom in Brunssum voor het bekertreffen tussen Heksenberg en Groene Ster. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

KNVB beker logo


KNVB beker district Zuid II – 3e ronde

Zondag 20 november 2016

Heksenberg – Groene Ster

Locatie: Sportpark In de Struiken

Scheidsrechter: R.A.M. Wilbrink

aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *