Groene Ster naar Hendrik-Ido-Ambacht voor laatste uitduel 2016

Komende zondag speelt Groene Ster de laatste uitwedstrijd van 2016 als een bezoek wordt gebracht bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Na de 1-0 winst tegen DHC zal Groene Ster de ingeslagen weg een vervolg willen geven in een uitduel. In de laatste twee nipt verloren uitduels bij Gemert en Halsteren zat er beduidend meer in het vat waardoor bij IFC de nieuwe uitdaging ligt om op vreemde bodem weer eens een resultaat te halen. IFC verloor afgelopen zondag het thuisduel tegen koploper Nuenen met grote cijfers (1-5) en zal tegen Groene Ster de rug willen rechten.

Geef u op voor de busreis naar Hendrik-Ido-Ambacht!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Hendrik-Ido-Ambacht. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

HoofdklasseBZondag 4 december 2016

IFC – Groene Ster

Locatie: Sportpark Schildman

Scheidsrechter: D.H. de Vries

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.30 uur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *