Hoofdtrainer Ed Hendriks vertrekt bij Groene Ster

Ed Hendriks vertrekt aan het einde van het huidige seizoen als hoofdtrainer bij RKSV Groene Ster. Ed Hendriks is bezig aan zijn derde periode bij de hoofdklasser uit Heerlerheide, in de eerste twee periodes (2000-2004 en 2010-2014) werd Hendriks twee keer kampioen in de eerste klasse en werd de promotie naar de hoofdklasse bewerkstelligd. Ed Hendriks en zijn assistenten Remo Gielkens en Diego Jongen hebben dit seizoen met Groene Ster een moeilijke competitiestart in de hoofdklasse B achter de rug, maar klimmen langzaam met de ploeg omhoog. De technische staf heeft dan ook vertrouwen erin om in de tweede competitiehelft de onderste plaatsen te kunnen verlaten.

Het bestuur van RKSV Groene Ster streeft ernaar om op korte termijn een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018 aan te stellen.

Ed_Hendriks

Foto: Lucho Carreno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *