Competitie afsluiter 2016: Groene Ster – Quick

Aanstaande zondag wordt voor Groene Ster de eerste competitiehelft in de hoofdklasse B afgesloten als op het eigen sportpark Pronsebroek Quick uit Den Haag op bezoek komt. Na een vijfde plaats in de eindrangschikking van de hoofdklasse A in seizoen 2015-2016 maakte het Haagse Quick dit seizoen de switch naar de hoofdklasse B. Quick is een omnisportvereniging, waar voetbal en cricket gespeeld wordt en is een van de grootste amateursportverenigingen uit Den Haag. Quick, dat dit jaar het 120-jarig bestaansfeest viert, vertoeft op een fraaie derde plaats op de ranglijst en verzuimde afgelopen zondag om te profiteren van het gelijkspel tussen de koplopers Nuenen en Blauw Geel’38. De ‘Haantjes’ bleven op eigen veld in de derby met RKAVV steken op een 1-1 gelijkspel. Quick wist van de 26 behaalde wedstrijdpunten er maar liefst 20 (uit 8 wedstrijden) op eigen bodem te behalen. In de 6 uitwedstrijden wist de ploeg van trainer Paul van der Zwaan 6 punten binnen te halen, waarbij de laatste winstpartij dateert van 21 augustus toen op de eerste speeldag bij DOSKO werd gewonnen (1-2).

Groene Ster zal in het laatste competitieduel van 2016 vol aan de bak moeten om de moeilijke eerste competitiehelft met een goed gevoel af te sluiten. Na de onnodige zeperd bij IFC zal de ploeg van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen weer moeten voortborduren op de prima thuisreeks waar in de laatste vier duels drie keer de winst (DOSKO, Chevremont en DHC) en eenmaal een gelijkspel (OSS’20) werd behaald. Aan Groene Ster-zijde zal verdediger Kevin Werker weer terugkeren na een schorsing.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster langs de lijn te ondersteunen in deze laatste belangrijke competitiewedstrijd van 2016. Aftrap op sportpark Pronsebroek is zondag om 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 11 december 2016

Groene Ster – Quick

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: J.P. Peeters uit Voorburg

aanvang: 14.30 uur

Haaglandenvoetbal.nl: Warming-up zondag Hoofdklasse: Paul van der Zwaan (Quick): ,,We hebben een brede sterke selectie”


PUPIL VAN DE WEEKpupil1617-07

Zondag 11 december 2016 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Quick 1 Joep Landsbergen pupil van de week. Joep is 8 jaar en zit in groep 5 van basisschool Mijnspoor in Heerlen. Joep is middenvelder/spits van Groene Ster JO9-1 en zijn trainers zijn John Temmink en Patrick Snijders. Zijn favoriete club is Feyenoord en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Joep voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Quick.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

baby-garageBaby Garage is naast een webwinkel een fysieke winkel waar je 7 dagen per week op afspraak terecht kunt om spullen te bekijken of om af te halen. Naast gebruikte hebben we ook nieuwe artikelen als ook tal van handgemaakte producten in ons assortiment. In onze webshop vind je de gebruikte producten aangegeven met een *. Tot gauw…

Baby Garage
Heideveldweg 15
6414XJ Heerlen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *