Activiteiten rondom de feestdagen bij RKSV Groene Ster

Het bestuur van RKSV Groene Ster wenst alle leden, hun familie, onze supporters, onze sponsoren en overige relaties prettige feestdagen en een gezond en sportief 2017!

Tevens willen wij u uitnodigen voor onderstaande activiteiten die rondom de feestdagen plaatsvinden bij RKSV Groene Ster.


Traditionele Tweede Kerstdag viering maandag 26 december 2016

Tweede kerstdag (maandag 26 december) zal er om 11.00 uur de traditionele Heilige Mis plaatsvinden in de Corneliuskerk. Aansluitend zal er een bezoek worden gebracht aan de begraafplaats en zullen overleden leden worden herdacht. Aansluitend is er in clublokaal De Bolle (voorheen Dirk-Jan) een koffietafel en gezellig samenzijn.


Nieuwjaarsreceptie in kantine Nieuwjaarsdag zondag 1 januari 2017

Nieuwjaarsdag (zondag 1 januari 2017) is er in de kantine de traditionele nieuwjaarsreceptie. Aanvang 15.00 uur.

Een mooi moment om het glas te heffen op het nieuwe jaar. Het bestuur heet iedereen van harte welkom.


Deelname vijfde editie Groene Ster HUUB VAN WERSCH MEMORIAL op zaterdag 7 januari 2017

Aan leiders, aanvoerders, spelers van seniorenelftallen, dames 18+, veteranen, veteranen 35+, G team, A1, A2 en Jeugdleiders

Nadat de afgelopen vier jaar de edities van de Huub van Wersch Memorial succesvol zijn verlopen met steeds meer dan 70 deelnemers, staat dit jaar op ZATERDAG 7 JANUARI 2017 de vijfde editie op het programma.

Deelname aan het onderlinge gemengde minivoetbal toernooi wordt verwacht van spelers van de seniorenelftallen, de veteranen, veteranen 35+, G-team, dames 18+ en A1 en A2 Jeugd. Deelnemers dienen zaterdag 7 januari 2017 om 13.00 uur in de kantine aanwezig te zijn en dienen zelf sportkleding bij zich te hebben. De deelnemende ploegen aan het inmiddels traditionele toernooi strijden voor de Huub van Wersch Memorial die een vaste plek heeft in onze kantine.

Een perfect eerbetoon aan onze veel te vroeg overleden penningmeester, die zelf ook jarenlang elftalleider was van ons 4e elftal.

De wisseltrofee is beschikbaar gesteld door Sieben BV, Bouw & Afbouwmaterialen, het bedrijf waar Huub van Wersch ruim een kwart eeuw werkzaam was. Afgelopen jaar waren er bijna 70 deelnemers die werden ingedeeld in tien teams die in twee poules van vijf teams en een halve competitie afwerkten.

De organisatie is in handen van de activiteitencommissie en het bestuur. Voor de deelnemers zal er soep en broodjes beschikbaar zijn. De scheidsrechtercommissie zal zorgdragen voor scheidsrechters. De teams zullen middels een gewogen openbare loting worden samengesteld.

Wij verzoeken jullie om met zijn allen deel te nemen aan dit toernooi, een uniek moment om de onderlinge band tussen onze leden te verstevigen. Het verzoek is dan ook aan jullie om voldoende spelers/speelsters binnen je team warm te maken om deel te nemen en de lijst met namen zo spoedig mogelijk (uiterlijk dinsdag 3 januari) per e-mail te retourneren aan [email protected].

Spelers kunnen zich via dit e-mailadres ook persoonlijk aanmelden. Inschrijven op zaterdag 7 januari in de kantine is ook mogelijk (tussen 13.00 en 13.30 uur).


gs-kerstgroet-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *