Oudejaarsbijeenkomst kaderleden: waardering en samenwerken

Op woensdag 28 december vond er een geslaagde oudejaarsbijeenkomst plaats bij voetbalvereniging RKSV Groene Ster met onze kaderleden. Van jeugdtrainers tot mensen van het onderhoud en van scheidsrechters tot leden van de activiteitencommissie. Kortom alle kaderleden werden getrakteerd op een hapje, drankje en kleine attentie. Belangrijkste redenen is de waardering en dank naar onze kaderleden en streven het samenwerken en verbinden tussen ons kader in 2017 te vergroten. Een geslaagde avond met meer dan 70 bezoekers.

Namens het bestuur wensen wij alvast iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2017!

Tot ziens op onze nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsdag zondag 1 januari vanaf 15.00 uur in de kantine.


oudejaarsbijeenkomst2

oudejaarsbijeenkomst3

oudejaarsbijeenkomst5

oudejaarsbijeenkomst4

oudejaarsbijeenkomst6

oudejaarsbijeenkomst1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *