PRO FM Events partner RKSV Groene Ster

Onze vereniging heeft een nieuwe partner/sponsor mogen begroeten, te weten: PRO FM Events. Bestuur en sponsorcommissie heten het bedrijf van directeur/eigenaar Patrick Hop van harte welkom en spreken onze dank uit voor het vertrouwen en de ondersteuning aan RKSV Groene Ster.

PRO FM Events is sinds 2003 leverancier van evenementenpersoneel dat zich heeft gespecialiseerd in het optimaal ondersteunen van evenementen. Denk bijvoorbeeld aan stagehands voor de op- en afbouw van podia en techniek of riggers die heiswerkzaamheden verrichten voor een podiumproductie, theatervoorstelling of concert. Flexibiliteit, snelheid, inhoudelijke vakkennis en loyaliteit en dat alles tegen zeer acceptabele tarieven zijn de pijlers waar het succes van PRO FM Events op rust:
Wil jij werken in de opbouw en afbouw van evenementen? Neem dan contact op:
06-15599000 / [email protected]www.profmevents.com

pro-fm-events-bord-1-01Meer over de werkzaamheden:

PRO FM Events levert professioneel evenementenpersoneel op vele grote Nederlandse en buitenlandse in-& outdoor evenementen, vanuit een breed georiënteerd personeelsbestand. Daarnaast vindt u de PRO FM Events medewerkers ook bij concerten, in de televisie- en theaterwereld, bedrijfsevenementen, beurzen, stand-, tenten- en tribunebouw. PRO FM Events werkt met een groot aantal ervaren krachten, welke worden geselecteerd op basis van flexibiliteit, doorzettingsvermogen, kennis en vaardigheden. Onze mensen zijn multifunctioneel als stagehand inzetbaar en ondersteunen niet alleen uw evenement bij op- en afbouwwerkzaamheden van licht, geluid, video, podia en decor, maar zijn ook inzetbaar als: Sitecrew, Heftruck-, hoogwerker-chauffeur, Klimmer, Steelhand, Scaffolder, Volgspotter, Decorcrew, Showcrew (changementen)

Flexibiliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn praktisch permanent bereikbaar en kunnen vanwege onze omvang u direct zo niet, dan wel binnen een zeer korte tijd aangeven hoe wij uw aanvraag gaan invullen. Aan kwaliteit hechten wij zeer veel waarde. Voor u als opdrachtgever is het bijzonder prettig werken als u personeel geleverd krijgt die de materialen en werkwijzen kent en vanuit een tekening zelfstandig aan het werk kan. Daarom bieden wij ons personeel regelmatig cursussen aan zodat u gemotiveerd allround personeel kunt inhuren. Omdat onze medewerkers breed inzetbaar zijn, is uitstraling voor ons belangrijk. Zij dienen zich verzorgd en volgens onze kleding- en veiligheidsprotocol te melden op de werklocatie. Hierdoor is ons personeel altijd voor u herkenbaar. Uiteraard kunnen wij voor de benodigde veiligheidsmiddelen zorgen (helm, veiligheidshesje) indien dit is gewenst. Door ons totaalpakket kunnen wij ieder evenement volledig voorzien van de juiste mensen.

Meer informatie? Aarzel niet en neem gerust contact op!

profm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *