Geelen Vastgoed & Bouw nieuwe hoofdsponsor RKSV Groene Ster

Vanaf de tweede competitiehelft van seizoen 2016-2017 zal Geelen Vastgoed & Bouw uit Neer (Midden-Limburg) de nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging zijn.

Geelen Vastgoed & Bouw was al als trouwe stersponsor verbonden aan de Heerlerheidse hoofdklasser. Geelen Vastgoed & Bouw zal binnenkort samen met rugsponsor Flexpoint op het groen-witte wedstrijdshirt van onze hoofdmacht prijken.

Roy van Oudenhoven, algemeen directeur van Geelen Vastgoed & Bouw, over het hoofdsponsorschap bij RKSV Groene Ster: “Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de samenleving, waar wij midden in staan. Wij opereren vanuit onze vestiging in Neer door geheel Zuid-Nederland en hebben veel projecten gerealiseerd in Zuid-Limburg zoals momenteel ook in Heerlen en omstreken. De ondersteuning van RKSV Groene Ster met 900 prestatieve en recreatieve sporters, waarvan 550 jeugdleden, past daar perfect bij. Groene Ster is naast een voetbalclub ook een uitlaatklep voor de jeugd, die hierdoor een duidelijke maatschappelijke functie heeft in de regio. Daarnaast zien wij Groene Ster, als één van de grootste verenigingen in Limburg, als een kanaal om in contact te komen met nieuwe potentiële opdrachtgevers in Zuid-Limburg.”

“Mijn persoonlijke binding met Groene Ster is daarnaast ook groot, ik ben er als jeugdspeler begonnen en ben nu actief in het veteranenelftal. Daarnaast speelt mijn zoon in de jeugd van Groene Ster. Men kan immers niet alle initiatieven alleen maar zakelijk vertalen,” aldus Roy van Oudenhoven.

Bestuur en sponsorcommissie van RKSV Groene Ster zijn trots op de samenwerking met Geelen Vastgoed & Bouw, benadrukt voorzitter Jos Op ‘t Eijnde. “Een betrouwbare partner met uitstraling. Enorm belangrijk voor de continuïteit binnen onze vereniging en daarom zijn wij ook blij met de contractduur van 2,5 jaar. Het beste bewijs voor het vertrouwen dat beide partijen in elkaar hebben. Daarmee hebben wij een waardige opvolger gevonden voor Perfect Brandpreventie, waar wij met name aan Karel en Willy Pelzer veel dank verschuldigd zijn. Meer dan 15 jaar zijn zij onze trouwe hoofdsponsor geweest. Perfect Brandpreventie blijft als partner/sponsor aan onze vereniging verbonden.”

Onder toeziend oog van penningmeester Marc van Wersch ondertekenen Roy van Oudenhoven, algemeen directeur Geelen Vastgoed & Bouw, en Jos Op ’t Eijnde, voorzitter RKSV Groene Ster, het sponsorcontract.


Geelen Vastgoed & Bouw: Uw partner in maatwerk

Of we nu woningen bouwen, een hypermodern warehouse realiseren of een plafond vervangen. Waar het om gaat is niet wat we bouwen, maar voor wie we bouwen. Want Geelen Vastgoed & Bouw levert geen bouwconcepten, maar oplossingen op maat. Om te wonen, zorg te verlenen, onderwijs te verzorgen of uw bedrijf te laten groeien. Met projecten waar zowel wijzelf als onze klanten trots op zijn. Geelen Vastgoed & Bouw bouwt woningen en utiliteitsgebouwen. Maar in de eerste plaats bouwen we aan relaties met onze klanten. We steken dan ook veel energie in het voortraject. We verdiepen ons niet alleen in contracten, maar vooral in wat u als opdrachtgever beweegt. Vervolgens zetten we onze ervaring en creativiteit in om optimale oplossingen te realiseren. Zowel tijdens de voorbereiding, uitvoering als in het eindresultaat en het onderhoud.

Onze kernwaarden
Bij alles wat we doen, laten we ons inspireren door onze kernwaarden. Die vormen de standaard waaraan we ons handelen voortdurend toetsen.

– Kwaliteit
– Flexibiliteit
– Betrouwbaarheid, transparantie & integriteit
– Pro-actief, ontzorgen & meedenken
– Duurzaamheid
– Ketensamenwerking met alle stakeholders
– Afspraak = afspraak

www.geelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *