Groene Ster moet rug rechten bij Gestel

Komende zondag staat het eerste uitduel van 2017 op het programma als Groene Ster op bezoek gaat bij subtopper Gestel. De groen-witten wachten op vreemde bodem nog op de eerste punten nadat in het laatste uitduel van 2016 bij IFC in de slotminuut een zeker lijkende remise alsnog werd verspeeld. Zondag wacht een sportieve uitdaging aangezien Gestel dit seizoen een sterk ongeslagen thuisrecord kent. Van de 23 punten die de ploeg van trainer Paul van der Palen tot nu toe wist te verzamelen, werden er 19 punten op eigen terrein binnen gehaald. Alleen Chevremont wist in Eindhoven een punt weg te kapen, alle andere thuiswedstrijden werden door Gestel in winst omgezet. Het vertrek van zes selectiespelers in de winterstop kon de Eindhovense ploeg blijkbaar niet deren, aangezien afgelopen zondag de competitieherstart tegen Halsteren in een minieme winst (1-0) werd omgezet. Groene Ster zal er alles aan gelegen zijn een goed resultaat mee de bus in te nemen om de aansluiting in de onderste regionen niet te zien vertroebelen. Daarvoor zal de nodige strijdlust en focus aan de dag moeten worden gelegd om een voetballende ploeg als Gestel van repliek te dienen. Het eerdere treffen dit seizoen leek in een doelpuntloze remise te eindigen, totdat in de slotfase Gestel alsnog wist toe te slaan en de tot nu toe enigste uitzege van het seizoen wist te noteren.

Geef u op voor de busreis naar Eindhoven!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Eindhoven. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

HoofdklasseBZondag 29 januari 2017

Gestel – Groene Ster

Locatie: Sportpark Dommeldal Zuid

Scheidsrechter: R.N. de Cock uit Tilburg

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.45 uur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *