ARX ICT en BEJA-CARS shirtsponsoren Meisjes MO15-2

Groene Ster MO15-2 kreeg op zaterdag 28 januari 2017 nieuwe wedstrijdshirts. Dit werd mogelijk gemaakt door een tweetal sponsoren. ARX ICT als borst en rugsponsor en BEJA-CARS op beide mouwen.

Tijdens een gezellig samenzijn werden de sponsoren, namens ARX ICT directeur Ron Kamerman en Ilse Emons en namens BEJA CARS Marco Benjamins, door bestuur, sponsorcommissie en teamleiding bedankt voor deze fraaie ondersteuning aan onze vereniging.

Na de koffie en vlaai en het in ontvangst nemen van een bloemstuk genoten de sponsoren na de presentatie van de nieuwe shirts van een spannende bekerwedstrijd van Groene Ster MO15-2 tegen Daalhof MO15-1. Ondanks het verlies na strafschoppen speelden de meisjes een prima partij, een compliment aan de meisjes en de staf Brian Davis, Leon Roex en Tammy Roelofs is dan ook op zijn plaats.

Groene Ster dankt nogmaals beide sponsoren voor de ondersteuning aan onze vereniging. Onderstaand nog verdere informatie over beide sponsoren, wij verzoeken dan ook onze leden en partners deze bedrijven te bezoeken indien u diensten wilt afnemen of een aankoop wilt doen.

ARX ICT

Wij brengen organisaties en professionals samen. Organisaties helpen hun doelen te bereiken door het vinden van de juiste hoger opgeleide professionals met daadwérkelijk toegevoegde waarde. Dat is waar het om gaat bij ARX ICT, en dat is waar wij goed in zijn!

ARX ICT bemiddelt voor organisaties en professionals in tijdelijke projecten middels detachering en freelance bemiddeling waarbij we ons voornamelijk concentreren op de vakgebieden ICT en Technische Automatisering.

Voor structurele functies kunt u gebruik maken van ons werving & selectie of detavast traject. Via ARX ICT vindt u altijd precies datgene wat u zoekt. Als organisatie de juiste hoger opgeleide professional voor de tijdsduur die u nodig acht. Als professional de functie die u zoekt binnen een organisatie waarin u zich prettig voelt. ARX ICT: unieke oplossingen voor complexe Resource vraagstukken waarbij professionaliteit en creativiteit voorop staan.

ARX ICT
Hoofdkantoor Sittard
Rijksweg Zuid 35
6131 AL Sittard
Telefoon: +31 (0)46 – 43 98 033
E-mail: [email protected]
Website: www.arxbv.nl

BEJA-CARS

Bent u op zoek naar een andere auto? BEJA-CARS heeft een ruim aanbod op het gebied van occasions. In en verkoop van auto’s. Kijk op de website op de pagina aanbod voor een geschikte auto. Heeft u interesse en wilt u meer informatie, neem dan contact op met BEJA-CARS, dit kan telefonisch of per mail.  Wij geven u graag een deskundig advies.

BEJA-CARS
Locht 68
6466 GX Kerkrade
Tel: 06-87386265
E-mail: [email protected]
Website: www.beja-cars.nl

Heeft u ook belangstelling om shirtsponsor te worden van een team van Groene Ster. Neem dan contact op met Pascal Bazuin of Jos Op ’t Eijnde of stuur een e-mail aan [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *