Groene Ster treft Vlissingen op eigen veld

Aanstaande zondag zal Groene Ster als gastheer optreden voor VC Vlissingen uit Zeeland. Op het eigen sportpark Pronsebroek zullen de groen-witten een goed vervolg willen geven aan het prima optreden bij Gestel waar uiteindelijk in de slotminuut een verdiend gelijkspel werd behaald. Groene Ster vergat zichzelf met meer te belonen en zal komende zondag weer willen aanklampen bij de sterke thuisreeks van voor de winterstop. Met Vlissingen komt de huidige nummer vier van de ranglijst naar Heerlerheide, alhoewel de stand in de hoofdklasse B door een aantal afgelastingen licht vertroebeld is geworden. Buiten het duel OSS’20-Quick worden er op de eerste zondag van februari in ieder geval zeven duels op kunstgras gespeeld. Met overwinningen tegen IFC en DOSKO startte Vlissingen voortvarend aan het nieuwe jaar. Afgelopen zondag leed de ploeg van Ruud Pennings, die volgend seizoen aan de slag gaat bij Halsteren, een kleine nederlaag (0-1) tegen koploper Blauw Geel’38. Groene Ster zal komende zondag met sportieve revanchegevoelens aan de aftrap verschijnen in de jacht op de eerste winstpartij van het nieuwe jaar. Het eerdere treffen op het kurkdroge veld in Zeeland eindigde in een fikse 4-0 nederlaag, nadat afgelopen seizoen Groene Ster nog de sterkste bleek in beide ontmoetingen.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Aftrap op sportpark Pronsebroek is zondag om 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 5 februari 2017

Groene Ster – Vlissingen

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: R. Wassink uit Hoofddorp

aanvang: 14.30 uur

PZC: Veegt Vlissingen Groene Ster weer van de mat?


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 5 februari 2017 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Vlissingen 1 Kane Donahue pupil van de week. Kane is 9 jaar en zit in groep 6 van de Gérardus Majella basisschool. Kane is middenvelder van Groene Ster JO11-4 (E4) welk team getraind wordt door Wim en Chrit Beckers. Zijn favoriete club is PSV en zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo. Kane voorspelt een 1-0 overwinning voor Groene Ster tegen Vlissingen.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *