Vacatures: Wij zijn op zoek naar jou!

Welling Autobedrijven is al jaren een trouwe partner van voetbalvereniging RKSV Groene Ster. Welling Autobedrijven heeft een aantal interessante vacatures, die wij graag onder aandacht willen brengen van onze leden, ouders van onze jeugdleden, supporters en familie. Bekijk onderstaande vacatures! Heb je belangstelling neem dan contact op met John Thomassen van Welling Autobedrijven (06-51921937) of stuur jouw motivatie en cv naar: [email protected]


Vacatures
Wij zijn Welling, een toonaangevende Automotive organisatie met dealerschappen van verschillende merken waaronder Peugeot, Hyundai, Mazda, Mitsubishi en Suzuki. Daarnaast hebben wij een grote occasion hal met meer dan 150 jong gebruikte auto’s. Dit alles in de Westelijke Mijnstreek, Maastricht-Heuvelland en Parkstad Limburg. Wij bedienen met Welling Autobedrijven een groot deel van de lokale markt, dit kan natuurlijk niet zonder onze gemotiveerde medewerkers, circa 75 in totaal. Welling Autobedrijven heeft een team van enthousiaste professionals die streven naar een langdurige klantrelatie. Belangrijke pijlers zijn persoonlijk contact, no-nonsense mentaliteit, korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Wij staan voor zorgeloze mobiliteit en zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke klant een complete mobiliteitspartner. Onze visie is dan ook: Gastvrijheid en kennis beleven bij het gezondste en meest innoverende mobiliteitsbedrijf van Zuid- Limburg! Ben jij diegene die samen met alle collega’s het “Wij zijn Welling” gevoel aan onze klanten wilt overbrengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben de volgende vacatures openstaan:
• Monteur / 1ste monteur
• Verkoper (m/v)
• Klanten Automotive Contact Center (KCC) medewerker

Bekijk de website http://www.wellingautobedrijven.nl/over-ons/wij-zijn-op-zoek-naar-jou/ voor nadere informatie over de vacatures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *