Groene Ster naar Oss voor belangrijke clash met DESO

Komende zondag vervolgt de competitie in de hoofdklasse B met de 20e wedstrijddag. Groene Ster zal dan afreizen naar Oss voor de belangrijke ontmoeting met DESO/Van der Horst, de huidige nummer tien van de ranglijst. Groene Ster verloor het eerdere duel op eigen veld uiteindelijk met ruime cijfers (1-4) en zal dus in Oss op sportief eerherstel uit zijn. Bij DESO, dat na de winterstop vier punten wist te pakken uit drie duels, is inmiddels het nodige veranderd. Hoofdtrainer Klaas Wels vertrok eind 2016 en werd deze week opgevolgd door Eus Marijnissen. Daarnaast zochten een aantal spelers hun heil elders, waarna de selectie werd aangevuld met spelers van de Nijmeegse derdeklasser SCH, de club die dit seizoen ophield te bestaan. DESO is op het eigen natuurgras moeilijk te kloppen, alleen Nuenen wist een zege te boeken op sportpark De Rusheuvel (2-3). Een uitslag die Groene Ster vorig seizoen eveneens wist te realiseren toen in een beslissende fase van de competitie de driepunter werd meegenomen uit Oss. Huidig assistent-trainer Remo Gielkens was toen tweemaal scherprechter, waarna Roel Schirra voor de beslissende 2-3 tekende. Om op te krabbelen na de ongelukkige nederlaag tegen Vlissingen en om weg te komen onderin zal de equipe van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen inzetten op een herhaling van dit scenario.

Geef u op voor de busreis naar Oss!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

HoofdklasseBZondag 12 februari 2017

DESO/Van der Horst – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Rusheuvel

Scheidsrechter: W. Horst uit Groningen

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.15 uur)

Kliknieuws: Marijnissen: ‘Met DESO klimmen op de ranglijst’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *