Jeugdleider Tom Snijders overleden

Wij hebben het droevige bericht ontvangen dat onze trouwe jeugdleider Tom Snijders op 40-jarige leeftijd plotseling is overleden. Tom was binnen RKSV
Groene Ster al vele jaren actief als een geliefde jeugdleider/trainer. Hulpvaardigheid en vriendelijkheid stond hoog in zijn vaandel. Hij was een groot voetballiefhebber. Dit seizoen was Tom Snijders samen met Jo Goffin en Etiënne Deguelle jeugdleider/trainer van Groene Ster JO 11-2 (E2). Een taak die Tom met veel enthousiasme en plezier vervulde. Zijn zoon Jelle speelt ook in dit team. Ook zijn dochter Nienke is lid van Groene Ster, zij speelt bij het meisjesteam MO15-2.

RKSV Groene Ster is diep geraakt door het plotselinge overlijden van Tom Snijders. Namens bestuur, jeugdcommissie, jeugdleiders/trainers, (jeugd)leden en ouders wensen wij zijn kinderen Jolijn, Jelle en Nienke, familieleden, vrienden en collega’s veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.

Namens Bestuur en Jeugdcommissie RKSV Groene Ster

Jos JJ Op ’t Eijnde
voorzitter

7 reacties

op “Jeugdleider Tom Snijders overleden
7 reacties op “Jeugdleider Tom Snijders overleden
 1. Beste Tom,

  Namens het hele E2 en de ouders.
  Wij zullen jou enorm gaan missen.
  Maar jij blijft voor altijd in onze gedachten maar vooral ons Hart

  Rust zacht,

  Jo Goffin

 2. Hallo Tom,

  Een aantal jaren geleden kwam ik jou na lange tijd weer tegen bij Groene Ster. In zo een grote familie als onze kan dat. Beide in de rol van jeugdleider bij onze kids. Het was meteen weer net als vroeger grappen, grollen, voetbal en de rest houden wij voor ons. Dit jaar gingen wij samenwerken jij als trainer van de JO-11-2 en ik als jeugdcoördinator. Hoe mooi was dat. Nu ben jij er plots niet meer. Ik kan het nog steeds niet geloven. Rust zacht en sterkte voor iedereen in jouw directe omgeving.

  Patrick

 3. Beste Tom, een aantal jaren was je trainer van mijn oudste zoon Ivo.Je was er altijd voor de jongens. Ik heb je gekend als een hele aardige man,een top gozer. We gaan je missen kerel! Sterkte voor je hele familie. Rust zacht…

 4. Lieve Tom,
  Je hebt van die mensen waar je meteen een klik mee hebt … en hij zat er meteen. Als de vader van Jelle leerde ik jou kennen , de humor kwam meteen overeen.. de spanning was bij een wedstrijd alsof het om de wereldkampioenschappen draaide … zo intens ging je mee… en ik deed jou na ?daarna werd je ook samen met Jo en etien trainer van onze boys … geweldig daar ging je zo in op.. komplimenten voor de samenheid… niets meer dan lof ? en ik leerde jou steeds beter kennen … nu ben je er niet meer ? man wat gaan wij jou missen dikke knuf daarboven ?

 5. Beste Tom,

  Vroeger heb je mij zelf getraind, dit seizoen hebben zijn we samen met Jo begonnen met het trainen van de E2. Zoals we dinsdag op de training stonden gingen we over naar het slechte nieuws op woenadag. Afgelopen woensdag heb ik namelijk het bericht ontvangen dat je er niet meer was, het heeft ons allemaal diep geraakt. Rust zacht en in vrede.

  Etiënne

 6. Beste Tom toen mijn zoon Cliff in de C2 voetbalde was jij hem zijn trainer samen met Luigi iedere wedstrijd was jij degene die ze naar een overwinning schreeuwen want winnen stond bij jou hoog in het vaandel geschreven en daarom hebbeb ze een hoop van jou geleerd wat ze ook verder in hun voetbal carriere zullen meenemen en altijd aan jou denken het ga je goed daarboven Rust zacht Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *