Cruciaal kelderduel op sportpark Pronsebroek

Komende zondag start de derde periode in de hoofdklasse B en wacht voor Groene Ster op eigen veld een regelrecht degradatieduel tegen RKAVV, oftewel de nummers 15 en 16 van de ranglijst. Beide ploegen kwamen afgelopen week niet in actie door een afgelasting en zullen gezien de precaire stand op de ranglijst met niets minder genoegen dan de winst. Groene Ster wacht in 2017 nog op de eerste overwinning, RKAVV behaalde in het nieuwe jaar vier punten uit drie duels en wist twee weken geleden tegen Gestel in de slotfase de zege binnen te hengelen. De ploeg van trainer Robin Knoester wist in uitduels dit seizoen nog geen zege te boeken en zal daar in Heerlerheide verandering in willen brengen. Na de ongelukkige nederlaag tegen Vlissingen zal Groene Ster de draad van de sterke thuisstatus voor de winterstop weer moeten oppakken om naar boven te klimmen. In Leidschendam leek Groene Ster lange tijd op weg naar een fraai resultaat na de openingstreffer van Maikel van Kesteren, echter in de laatste 10 minuten liep het mis en wist RKAVV alsnog de volle buit te pakken. Zondag zullen de manschappen van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen op sportieve revanche uit zijn en zal winst het enige uitgangspunt zijn op sportpark Pronsebroek. Groene Ster zal zich zondag hullen in gloednieuwe wedstrijdshirts met op de borst de nieuwe hoofdsponsor Geelen Vastgoed & Bouw. Voorafgaand aan de wedstrijd Groene Ster – RKAVV zal een minuut stilte in acht worden genomen voor de plotseling op 40-jarige leeftijd overleden jeugdleider Tom Snijders.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Aftrap op sportpark Pronsebroek is zondag om 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 19 februari 2017

Groene Ster – RKAVV

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: M. Hof uit Deventer

aanvang: 14.30 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 19 februari 2017 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – RKAVV 1 Stijn Dijkstra pupil van de week. Stijn is 7 jaar en zit in groep 4 van basisschool De Wegwijzer. Stijn is spits in JO9-5 welk team wordt getraind door Levin Willems en Sander Dijkstra. Zijn favoriete speler is doelman Jasper Cillessen en zijn favoriete club is Bayern München. Stijn voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen RKAVV.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *