Nuttige oefenwedstrijd Groene Ster tegen talenten Roda JC

Afgelopen dinsdagavond speelde Groene Ster 1 een nuttige oefenwedstrijd tegen Jong Roda JC in het grote Parkstad Limburg Stadion. Na een 1-0 achterstand met rust werd er uiteindelijk met 3-0 verloren tegen de beloften van Roda JC, die op maandagavond niet aan bod kwamen bij het met de eerste selectie versterkte Jong Roda JC tegen Jong Excelsior (uitslag 0-3). Tegen Groene Ster mochten Adil Auassar, Tim Blättler en doelman Yves de Winter namens de eerste selectie meedoen. Voor Jong Roda JC zorgden Tim Blättler (2) en Livio Milts voor de doelpunten. Groene Ster wisselde volop en eindigde het oefenduel met de jeugdige talenten Milan Bos, Zaid Akachar, Semm van Dijk en Aaron Mayunga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *