Ben Versteeg, Tygo Schoonens en Desly Faessen uitgeroepen als prinsen en prinses bij Groene Ster

Afgelopen vrijdagavond riep spreekstalmeester Wiel Smits in het bijzijn van de Heerlerheidse carnavalsverenigingen CV De Bokkeriejesj, DG De Geête en CV Carboon tijdens een gezellige carnavalsavond Desly Faessen van het meisjesvoetbal uit tot prinses Desly I en Ben Versteeg uit tot nieuwe prins Ben III. Hij is de opvolger van Pascal Bazuin.

Prins Ben III (Ben Versteeg) is binnen Groene Ster als accommodatiebeheerder en scheidsrechter al vele jaren actief bij Groene Ster. JCV Gebrook (jeugdcarnaval Hoensbroek), waar dochter Anny en kleinzoon Xam van prins Ben III zeer actief zijn, woonden de hele avond bij. Een zeer sympathieke geste van JCV Gebrook.

Desly Faessen is de dochter van jeugdleider en jeugdcommissie lid Maurice Faessen. Desly is aanvoerster van Groene Ster meisjes MO17-1 die kampioen werden in de najaarsreeks. Haar trainers zijn Dave Ramaekers en vader Maurice Faessen. Onder leiding van onze prima spreekstalmeester Wiel Smits werd de avond opgeluisterd met sfeermakende optredens van Ummer Der Letste en een muzikaal optreden in de goed bezette kantine door de Steirische sensatie Ruud Appelhof. Zij zorgden voor optimale stemming. Jongens, enorm bedankt hiervoor! DJ was Jan van Wijnen die op vrijdag en zondag voor een prima muzikale omlijsting zorgde.

Tygo Schoonens werd zondagmiddag in de kantine uitgeroepen als jeugdprins 2017 van Groene Ster. Tygo speelt in Groene Ster JO11-4 (E4), het team van de trainers Wim en Chrit Beckers. Tygo I werd uitgeroepen als opvolger van prins Ryan I (Ryan Smits). Tygo werd gedecoreerd door de aanwezige carnavalsvereniging CV De Bokkeriejesj.

Bekijk het filmpje van de proclamatie van prins en prinses (met dank aan Patrick Vroomen).


PRINS BEN III

PRINSES DESLY I

PRINS TYGO I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *