Groene Ster hervat competitie met uitduel bij Nuenen

Na het carnavalsreces staat komende zondag een inhaalprogramma op de agenda in de hoofdklasse B met zes duels die op 15 januari jl. geen doorgang konden vinden. Groene Ster zal de draad weer moeten oppakken met een pittig uitduel bij Nuenen, de huidige nummer twee van de ranglijst. Nuenen verloor de laatste twee competitieduels tegen de Limburgse ploegen EHC/Heuts en Chevremont en zal niet nog een keer een uitglijder willen maken. Aangezien de eerdere ontmoeting tegen Nuenen in een fikse thuisnederlaag (0-6) eindigde, zal Groene Ster op het kunstgras van sportpark Oude Landen met de nodige revanchegevoelens aan de aftrap staan om een goed resultaat weg te kapen.

Geef u op voor de busreis naar Nuenen!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Nuenen. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

HoofdklasseBZondag 5 maart 2017

Nuenen – Groene Ster

Locatie: Sportpark Oude Landen

Scheidsrechter: R.G.C.M. Schul uit Leidschendam

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.45 uur)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *