Groene Ster ontmoet DESO in vijfde ronde districtsbeker

Donderdagavond is er bekervoetbal op sportpark Pronsebroek als Groene Ster op het eigen kunstgras klassegenoot DESO/Van der Horst ontvangt. Met nog 1/3 van de competitie voor de boeg zijn beide ploegen in de hoofdklasse B verwikkeld in een enerverende strijd om uit de gevarenzone te blijven. Donderdagavond (aanvang: 20.00 uur) treffen beide teams elkaar in de vijfde ronde (achtste finales) van de districtsbeker Zuid II.

DESO speelde in het lopende bekerseizoen drie duels. SV TOP en RESIA werden in de tweede en derde bekerronde eenvoudig verslagen, waarna DESO in de vierde ronde van de beker op de valreep de winst wist te pakken bij eersteklasser Volharding (2-3). De ploeg van de nieuwe trainer Eus Marijnissen verloor afgelopen zondag het competitieduel tegen Gestel met afgetekende cijfers (0-4) en zal in Heerlerheide uit een ander vaatje willen tappen.

Voortborduren op de sterke performance bij Nuenen zal voor Groene Ster het devies zijn in deze midweekse bekerpot. Na twee relatief eenvoudige bekerwedstrijden tegen Heksenberg en Lindenheuvel-Heidebloem zal het nu zaak zijn om twee keer vol gas te geven om wederom deelname aan de landelijke bekerstrijd af te dwingen. Vorig seizoen trof Groene Ster in de vijfde ronde eveneens een tegenstander uit Oss. Ten koste van OSS’20 wist Groene Ster toen door te bekeren om vervolgens in de halve finale te stranden.

Donderdagavond is iedereen van harte welkom in Heerlerheide voor dit bekeraffiche tussen beide hoofdklassers. Aanvang: 20.00 uur. Zorg dat je erbij bent!

KNVB beker logo


KNVB beker district Zuid II – 5e ronde

Donderdag 9 maart 2017

Groene Ster – DESO/Van der Horst

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: T. Voncken

aanvang: 20.00 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *