Groene Ster krijgt bezoek van Gemert

Na de prima serie van zeven punten uit de laatste drie wedstrijden speelt Groene Ster komende zondag het thuisduel op sportpark Pronsebroek tegen Gemert. De Gemertenaren sluiten het linkerrijtje af op een achtste plaats en wisten in 2017 nog niet tot winst te komen. Verleden week werd op eigen veld tegen het balvaardige Vlissingen een 0-4 nederlaag geslikt na een week waarin Gemert zich net als Groene Ster ook wist te plaatsen voor de kwartfinale van de districtsbeker. De ploeg van trainer Dennis Dekkers zal in Heerlerheide willen voorkomen om op de ranglijst er tussenin te komen hangen.

Het verschil tussen Gemert en Groene Ster bedraagt zes verliespunten, waardoor de groen-witten bij een goed resultaat de aansluiting naar boven verder gestalte kunnen geven. De ploeg van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen heeft na een desastreuze competitiestart aan vertrouwen gewonnen, aansluiting naar de veilige plekken weer in zicht en zal in de resterende negen finales vol voor het hoofdklassebehoud gaan strijden. Ondanks de complimenten vertrok Groene Ster eerder dit seizoen met lege handen uit Gemert in een wedstrijd waar achteraf meer te halen viel dan de 3-2 nederlaag. Voor Groene Ster komende zondag de sportieve uitdaging om de rollen om te draaien als arbiter Arthur Midden uit Heteren, die dit seizoen ook de leidsman was in de thuisduels tegen Nuenen en OSS’20, om 14.30 uur de spelers tot voetballen zal manen.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Aftrap op sportpark Pronsebroek is zondag om 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 19 maart 2017

Groene Ster – Gemert

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: A.J.F. Midden uit Heteren

aanvang: 14.30 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 19 maart 2017 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Gemert 1 Keano Visschers pupil van de week. Keano is 8 jaar en zit in groep 4 van basisschool De Ganzerik. Keano is spits van Groene Ster JO9-2 (F2) welk team getraind wordt door Jan Feenstra en Natascha Roelofs. Zijn favoriete club is PSV en zijn favoriete speler is Luuk de Jong. Keano voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Gemert.

 

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *