Derde zege op rij voor Groene Ster 2, JO19-1 en JO17-1 pakken volle winst

In de strijd om klassebehoud heeft Groene Ster 2 de derde zege op rij behaald. Na overwinningen op RKVVM 2 (4-1) en RVU 2 (3-2) werd afgelopen zondag nummer drie UOW’02 2 met 4-1 geklopt. De hardwerkende ploeg toonde na een doelpuntloze eerste helft veerkracht na de snelle achterstand in de tweede helft. Zaid Akachar scoorde 1-1 nadat de UOW-doelman een vrije trap van Moreno Drijver niet vast hield. Een minuut later scoorde opnieuw Zaid Akachar op aangeven van Lars de Haan. De 3-1 en 4-1 waren identieke doelpunten. Uit hoekschoppen van Milan Bos scoorde Lars de Haan koppend tweemaal.

Ook JO19-1 en JO17-1 pakken volle winst

Groene Ster JO19-1 (A1) klopte nummer twee Bekkerveld JO19-1 verrassend met 2-0. Deze eindstand was al met rust bereikt. Groene Ster JO17-1 (B1) behaalde een 3-2 zege op het hoger geklasseerde FC Maasgouw. Het team is bezig aan een sterke serie, waardoor men het behoud van het hoofdklasserschap weer volledig in eigen handen heeft.

Jongens en technische staf proficiat, veel succes in de komende wedstrijden aanstaande zaterdag en zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *